jee11

litaba

Thepa ea Hydroxyethyl Cellulose

Hydroxyethyl cellulose

Ke polima e se nang ionic e qhibilihang ka metsing, e tšoeu kapa e mosehla hanyenyane, phofo e phallang habonolo, e sa nkhang hamonate ebile e sa latsoehe, e qhibilihang ka metsing a batang le metsing a chesang, 'me sekhahla sa ho qhibiliha se eketseha ka ho eketseha ha mocheso.Ha e qhibilihe ka har'a metsoako ea lintho tse hlapollang.

Thepa ea hydroxyethyl cellulose:

1. HEO e qhibiliha ka metsing a chesang kapa a batang, 'me ha e na mocheso o phahameng kapa o belang, kahoo e na le mefuta e mengata ea ho qhibiliha le li-viscosity, hammoho le gelation e sa chesang.

2. The non-ionic ka boeona e ka phela hammoho le mefuta e mengata e mengata ea li-polymers tse qhibilihang ka metsing, li-surfactants le letsoai, 'me ke motsoako o babatsehang oa colloidal bakeng sa tharollo ea electrolyte e phahameng haholo.

3. Matla a ho boloka metsi a phahame ka makhetlo a mabeli ho feta a methyl cellulose, 'me a na le taolo e ntle ea ho phalla.

4. Ha ho bapisoa le methyl cellulose e tsejoang le hydroxypropyl methyl cellulose, bokhoni ba ho qhalakanngoa ba HEC ke bo bobe ka ho fetisisa, empa matla a tšireletso a colloid a matla ka ho fetisisa.


Nako ea poso: Oct-20-2022